dEpurtat.ro

Haine H&M

H&M este o companie din Suedia ce produce articole vestimentare din 1947 cand compania a fost infiintata. Initial s-au produs doar haine pentru femei insa in timp s-au extins si la haine pentru copii si barbati. Primul magazin oficial H&M s-a deschis abia in 1964 in Norvegia iar in prezent detine peste 2700 de magazine in 43 de tari din intreaga lume printre care si Romania.  H&M Romania s-a deschis in 2011 cu magazine in Bucuresti, Constanta, Timisoara si alte orase importante.

                                                                                          catalog h&m

In Romania se gasesc colectiile de haine H&M ce sunt create impreuna cu designeri celebri printre care amintim pe Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli si Madonna.

Hainele si accesoriile H&M promovate prin catalogul online sunt prezentate de modele de succes sau de figuri importante din lumea modei ca David Beckham sau Anna Della Russo. Pe langa H&M mai gasim si alte branduri consacrate: COS, Weekday, Cheap Monday si Monki.

Se spune ca nu haina il face pe om insa intotdeauna hainele H&M au fost si sunt apreciate in lumea intreaga datorita calitatii materialelor produse de ei dar si a reducerilor pentru fiecare sfarsit de sezon.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *