dEpurtat.ro

Haine Zara

Nu foarte multi oameni stiu ca in spatele brandului Zara care a fost creat in 40 de ani sta Amancio Ortega Gaona. Un om cu o tinuta morala ireprosabila care in ciudata averii a ramas cu picioarele pe pamant si care munceste zi de zi.

Zara a intrat pe piata din Romania in 2004 cu primul magazin deschis la Plaza Romania, in regim de franciza. Si mai tarziu, in 2007 intra oficial pe piata romaneasca si in doar un an devine unul dintre principalii jucatori pe piata fashion din tara.

La 3 ani mai tarziu Zara Romania detinea 36 de magazine si o cifra de afaceri de ordinul sutelor de milioane. Aceasta ascensiune rapida se datoreaza in primul rand calitatii produselor la pret de dumping si faptului ca anul Zara produse mii de repere noi.

De la succesul magazinelor Zara a fost un mic pasa pana la succesul si in vanzarile online astfel in prezent sunt doua magazine online de haine tip outlet cu produse Zara si anume Kurtmann si Zippler ce comercializeaza hainele Zara la preturi ce sfideaza concurenta. Datorita faptului ca in online cheltuielile retailerului sunt mai mici decat in offline produsele voastre preferate pot avea reduceri de pana la 70% si nu doar la lichidarile de stoc.

Va recomand sa consultati un Catalog Zara si sigur gasiti ceva pe placul vostru la un pret decent.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *